Hebt u twijfels over de juiste begrenzing van uw eigendom, GeoHT doet navraag voor u bij het kadaster en zetten aan de hand van de kadastrale gegevens de grenzen voor u opnieuw uit

Bij het kadaster is onder andere informatie te verkrijgen over kadastrale grenzen en erfdienstbaarheden. De meetgegevens zijn vastgelegd in zogeheten veldwerken. Interpreteren en vertalen van veldwerken vraagt om specialistische kennis. GeoHT heeft die kennis in huis en kan u met mijn jarenlange kadastrale ervaring adviseren op het gebied van grensen opzoeken en uitzetten.Door gebruik te maken van de diensten van GeoHT bent u er van verzekerd dat u de informatie die u zoekt snel en vakkundig beschikbaar krijgt.

Onderzoek en uitzetting kadastrale grenzen

Het komt regelmatig voor dat oude kadastrale grenzen uitgezet moeten worden i.v.m. de bouw van een nieuwe schuur of garage.Daarnaast kan het zijn dat partijen een conflict hebben over de afscheiding van de grens.

Het kadaster kan deze grenzen prima uitzetten voor een tarief per 2 augustus 2009 van € 710,- per grens tussen 2 percelen Alle grenzen om uw woning laten uitzetten gaat dus bij het kadaster € 2840 kosten.

Met behulp van de zelfde kadastrale gegevens, die bij het kadaster tegen betaling verkrijgbaar zijn, kan GeoHT uw grenzen veel goedkoper uitzetten tegen een normaal uurtarief.

Neem contact met GeoHT op, zodat wij een offerte kunnen maken voor het verrichten van deze werkzaamheden.

Kadastraal Veldwerk